Elskovsdrikken - En miniopera

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

En sprudlende og stadig like populær komedie I samarbeid med sin librettist, skrev Gaetano Donizetti operaen på bare 14 dager på oppdrag for Teatro della Canobbiano i 1832. Forestillingen var en umiddelbar suksess. Den ble populært tilegnet Milanos kvinner og har siden vært spilt på operascener verden over.

I denne versjonen blir vi godt kjent med den unge bonden, Nemorino, som er håpløst forelsket i byjenta, Adina. Den noe mer velstående Adina er avvisende, men ikke helt uinteressert. Nemorino er fortvilet og forsøker å finne en løsning på hvordan hun skal gjengjelde hans følelser. Inn i disse forviklingene lander mirakeldoktoren Dulcamara med sin ballong med remedier og miksturer av alle slag.

Forestillingen ivaretar frydefullt både det humoristiske og dramatiske på en uvanlig lett, lekende og energisk måte.

Medvirkende Hanne Korsbrekke Askeland, sopran Ole Morten Velde, tenor Åse Mathisen, klaver

Konserten spilles fredag 20. september kl 19.30 i Stallen Galleri & Café i Teatergata 2 i Horten. Konserten er beregnet å vare i nesten to timer inkludert pause. Dørene åpnes kl 18.00 og det serveres en utsøkt konsertmeny fram til konserten starter. Billetter kr 280 på Ticketco.no eller i døren så lenge det er billetter igjen. Se også Akonserter.no