Kammermusikkfest med Ensemble Meteorôs

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Vi åpner dørene kl. 18.00 og serverer en nydelig konsertmeny fram til konserten starter kl 19.30.

Billetter kjøpes på ticketco.no (se lenger ned) eller i døren så lenge det er billetter igjen.

To av kammermusikkens mesterverk fremført av prisbelønte Ensemble Meteorôs.

Pianisten Marina Kan Selvik har vunnet en rekke internasjonale konkurranser som Nordic Piano Competition i Malmø og den internasjonale konkurransen Klavierpodium i München. I 2016 ble hun prisvinner i konkurransene i Mayennes i Frankrike, Murcia i Spania, Val Tidone i Italia og Hannover i Tyskland. Hun har gitt solokonserter på Troldhaugen og medvirket på store internasjonale festivaler som feiringen av komponisten Rodion Schjedrin i Moskva der komponisten selv var til stede. Foruten i Norge har Kan Selvik holdt konserter i Danmark, Finland, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Spania, Portugal, Italia, Jersey, Litauen, Armenia og Russland.

Meteorôskvartetten ble dannet i 2016 av musikere fra Frankrike, Russland, Taiwan og Norge og er premiert flere ganger. Kvartetten består av Alexandre Guy og Stepan Frolov på fiolin, Kai-Hsun Lin på bratsj og Johannes Borchgrevink på cello. Sammen med den norsk-russiske pianisten Marina Kan Selvik dannet de i 2017 klaverkvintetten Ensemble Meteorôs. Tidligere i år vant de førstepris i Musikkhøgskolens i kammermusikkonkurranse med Brahms' klaverkvintett i f-moll.

Program Antonín Dvořák (1841-1904): Klaverkvintett nr 2 i A-dur, opus 81 (1887) Pause Johannes Brahms (1833-1897): Klaverkvintett i f-moll, opus 34 (1864)