Tønsberg Storband med Carl-Henrik Kverne Nilsen

Stallen , Teatergata 2, 3187 Horten

Vi åpner dørene klokka 19.00 og serverer en herlig konsertmeny fram til konserten starter 21.00.

Veldig mange ser på Norske Talenter. Carl-Henrik Kverne Nilsen har vist seg fram som sanger i ulike sammenhenger. I Norske Talenter sist kom han til finalen med Frank Sinatra-låter sammen med storband. Det er det ingen som har gjort før han!

Carl-Henrik har gjennom flere år deltatt i ulike tv-programmer og på ulike scener i jakten på en karriere som vokalist. Først som rockevokalist, nå i de seinere år som jazzsanger i «crooner-stil». Det vil si en sangform som først og fremst gjenkjennes om vi her nevner en av tidenes største jazzvokalister, Frank Sinatra. Carl-Henrik fant fram til denne formen for fire-fem år siden og har samarbeidet jevnlig med Drammen Storband, siden han nå er bosatt i den byen. Han er imidlertid vokst opp i Tønsberg, da kanskje mest kjent under navnet Kværne.

I Norske Talenter gjorde Carl-Henrik det kunststykket å synge seg helt fram til finalen nå i våres, med jazzlåter! Fortsatt akkompagnert av Drammen Storband. Det står det stor respekt av, og i finalen fikk et stort tv-publikum høre hans versjon av «My Way», Frankie Boy’s signaturlåt. Carl-Henrik har opparbeidet seg stor rutine som entertainer og vokalist og rendyrker nå sitt talent som crooner.

Tønsberg Storband ledes nå om dagen av saksofonist Frode Grøtting og stiller fortsatt med sin faste, flotte vokalist Jeanette Kristiansen.

Tønsberg Storband Frode Grøtting – leder, dirigent Jeanette Kristiansen – vokal Carl-Henrik Kværne-Nilsen – vokal